• Meer dan verhuur alleen...

  • Meer dan verhuur alleen...

  • Meer dan verhuur alleen...

Beoordelingen

 


 

9,0

16 beoordelingen

   
Klantvriendelijkheid ............9,3
Prijs/kwaliteit ............8.9
Service ............8,9
Camper ............9,2
Afhandeling ............9,2

 

 

Heerlijke vakantie gehad!

   

 

Het was onze eerste camperervaring dus zijn een weekje op pad gegaan om te kijken of we het leuk vonden. Maar het was natuurlijk veel te kort! Super leuk gehad. De camper is fijn in gebruik, rijdt goed, lekker geslapen, en top dat er zoveel bergruimte inzit. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

 

 

 

Waardering ................9
Klantvriendelijkheid  ................9
Prijs/kwaliteit ................9
Service ................9
Camper ................9
Afhandeling: ................9

 

 Camper: 6 persoons Fiat Ducato XXL garage

Huur periode: Augustus 2017

Gezelschap: met jonge kinderen

Bericht geplaatst op: 10-11-2017

 

 

 

 

 

 

Top vakantie!

 

 

Wij hebben genoten van de weken in Kroatie. wat een luxe om dat met deze camper te doen. super weer en een top reis gemaakt. is zeker voor herhaling vatbaar. het was gewoon heerlijk.

Dank jullie wel voor de service en de mooie Camper.

 

 

 

Waardering

................9

Klantvriendelijkheid 

................10

Prijs/kwaliteit

................9

Service

................8

Camper

................10

Afhandeling:

................9

 

 

 

 

 Camper: 6 persoons Fiat Ducato XXL garage

Huur periode: Augustus 2017

Gezelschap: met oudere kinderen

Bericht geplaatst op: 11-10-2017

 

 

 

 

 


 

3 weken op pad met de Mercedes Benz LMC

 

 

 

Genoten van 3 weken toeren door Frankrijk. Top vakantie gehad in een prima camper. Prima bed, heerlijk geslapen. Rijd prima, pittige motor kunt goed met de stroom mee. Bij contact via de mail kan het even duren voordat je antwoord hebt, via de app gaat het prima. Je word vriendelijk en prima geholpen. Aanrader en de kans dat wij terugkomen is groot.

 

 

 

Waardering

................8

Klantvriendelijkheid 

................9

Prijs/kwaliteit

................8

Service

................8

Camper

................8

Afhandeling:

................9

 

 

 

 

 Camper: 4 persoons Mercedes Benz LMC

Huur periode: Juni 2017

Gezelschap: met partner

Bericht geplaatst op: 24-07-2017

 

 

 

 

 


 

Onze ervaring met de Adri

 

 

 

We hebben een heerlijke vakantie gehad mede door de goede en goed verzorgde camper.
Absoluut voor herhaling vatbaar, aardige verhuurder en goede prijs/kwaliteit verhouding.

 

 

 

Waardering

................8

Klantvriendelijkheid 

................8

Prijs/kwaliteit

................8

Service

................8

Camper

................8

Afhandeling:

................6

 

 

 

 

 Camper: 4/5 persoons Adria Matrix

Huur periode: mei 2017

Gezelschap: met partner

Bericht geplaatst op: 20-05-2017

 

 

 

 

 


 

 

Schitterende eerste campertrip Normandie

 

 

Hele mooie eerste campertrip gehad naar Normandie. Helaas hadden we wel onderweg een klapband, maar alles werd toch met de franse hulpdiensten opgelost.
De Mercedes hield zich verder prima en we hadden ook het weer behoorlijk mee.
Al met al een geslaagde trip, alleen moeten we nog de gemaakte kosten afhandelen.

Wij zouden zo weer mer de camper weggaan !

 

 

Waardering

................8

Klantvriendelijkheid 

................8

Prijs/kwaliteit

................8

Service

................8

Camper

................8

Afhandeling:

................6

 

 

 

 

 Camper: 4 persoons Mercedes Benz Liberty

Huur periode: mei vakantie 2016

Gezelschap: met oudere kinderen

Bericht geplaatst op: 20-05-2016

 

 

 

 

 


 

 

Help we gaan op vakantie

 

 

Toch nog besloten om weg te gaan. Voor het eerst met een camper
Was helemaal top. Alles aan boord. We konden meteen weg.

Pittige motor!!!!!!

Super service dat de camper gebracht en gehaald is.

Voor het voorjaar al een optie genomen op deze campe.

 

 

 

Waardering

................10

Klantvriendelijkheid 

...............10

Prijs/kwaliteit

................9

Service

................9

Camper

................9

Afhandeling:

...............10

 

 

 

 

 Camper: 4 persoons Mercedes Benz Liberty

Huur periode: September 2015

Gezelschap: met partner

Bericht geplaatst op: 26-10-2015

 

 

 

 

 


 

Rondje Frankrijk

 

 

Erg genoten van onze vakantie, was voor ons de eerste keer dat we met een camper op vakantie gingen, maar is voor herhaling vatbaar. Aparte ervaring geweest, volgende keer iets langer en wat vaker een paar dagen langer in een gebied blijven. Nu erg veel gereden, maar wel ontzettend veel gezien, zelfs het idee dat we we wel een maand zijn weg geweest. Groet Ton en Anita

 

 

Waardering

................8

Klantvriendelijkheid 

................8

Prijs/kwaliteit

................8

Service

................8

Camper

................8

Afhandeling:

................8

 

 

 

 

 Camper: 4 persoons Mercedes Benz Liberty

Huur periode: augustus 2015

Gezelschap: met partner

Bericht geplaatst op: 24-08-2015

 

 

 

 

 

 


Camper vakantie Frankrijk-Spanje

 

 

Bijzonder leuke vakantie gehad o.a. dankzij de zeer goed uitgeruste camper die we bij Richard en Sandra van eencamperhuren.nl gehuurd hebben. De camper was zodanig voorzien van alle gemakken en middelen dat we alleen maar onze kleding, toiletartikelen en wat levensmiddelen hoefden mee te nemen. Zelfs de ACSI gidsen 2015 voor heel Europa waren voorhanden. De contacten v.w.b. de huur en de service waren optimaal. Een echte aanrader!

Tip: Neem ook je rust op de mooie plekken en wees niet gericht alleen op je doel.

   

 

 

Waardering

..............9,4

Klantvriendelijkheid 

...............10

Prijs/kwaliteit

................9

Service

...............10

Camper

................8

Afhandeling:

...............10

 

 

 

 

 Camper: 4 persoons Mercedes Benz Liberty

Huur periode: juni/juli 2015

Gezelschap: met partner

Bericht geplaatst op: 18-07-2015

 

 

 

 

 


Heerlijke camper

 

 

Dit jaar zijn we voor het eerst met een camper op pad geweest. De Fiat Ducato XXL Garage is een heerlijk ruime camper. We hebben geen goed weer gehad wat erg jammer was maar het was niet heel erg om veel binnen te zitten vanwege de ruime camper. Goeie keuken met 4 pitten en een grote koelkast. Lekkere bedden en ook een kinderbedje (voor ons de reden om deze camper te huren) voor ons dochtertje van anderhalf. Een aanrader. Ook heel tevreden over de service van Richard en Sandra.

 

Waardering

..............9,8

Klantvriendelijkheid

..............10

Prijs/kwaliteit

..............10

Service

..............10

Camper

..............10

Afhandeling

...............9

 

 

 

 

Tip: 

 

 

 

Camper: Fiat Ducato XXL garage

Huur periode: 18 juni tm 27 juni 2015

Gezelschap: met jonge kinderen

Bericht geplaatst op: 18-07-2015

 

 

 

 


 

Fantastische vakantie!

 

 

Vorig jaar zomervakantie zijn we voor het eerst op pad geweest met een camper. Graag wilden we met de dames (8 en 10 jaar) op avontuur en erop uit trekken. Dankzij erg prettig contact en afstemming met Richard hebben we gekozen voor deze Fiat Ducato camper. Onze vakantie was gewoonweg fantastisch!


Bij het ophalen van de camper kregen we een erg prettige rondleiding, waarbij alle noodzakelijke weetjes werden toegelicht. Daarnaast was alles gedocumenteerd zodat we het ook konden opzoeken tijdens onze reis. De rit van Monnickendam naar onze woonplaats was grote voorpret!

Toen we onze straat uitreden begon onze vakantie meteen!
Deze camper is van alle gemakken voorzien! De 2x2 vaste bedden besparen dagelijkse verbouwingen. Ook is de camper vrij hoog, waardoor je er prima in rechtop kan staan.
De camper rijdt erg comfortabel en veel wijst zich vanzelf. De inventaris is erg praktisch, handig en van goede kwaliteit. Daarnaast ook erg volledig: we hebben niets gemist!

Al met al is het zo goed bevallen dat we de zomervakantie van 2015 met dezelfde camper op pad gaan :).

 

Waardering

..............9

Klantvriendelijkheid

...............9

Prijs/kwaliteit

...............9

Service

...............9

Camper

...............9

Afhandeling

...............9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tip: Als je niet zeker weet of je fietsen gaat gebruiken, neem ze dan niet mee. De garage is op zichzelf erg ruim, maar wordt nog praktischer als er geen fietsen staan. De Appie kratjes dienen dan perfect als 'kledingkast', ' voorraadkast' of andere ' kasten' .

 

 

 

Camper: Fiat Ducato

Huur periode: Bouwvak zomer 2014

Gezelschap: met jonge kinderen

Bericht geplaatst op: 06-07-2015

 

 

 


 

 

Vakantie Spanje

 

 

Was een super vakantie!

 

Camper: Fiat Ducato

Huur periode: Juli 2014

Gezelschap: met oudere kinderen

Bericht geplaatst op: 07-11-2014

 

 

Waardering

..............8,2

Klantvriendelijkheid

...............8

Prijs/kwaliteit

...............7

Service

...............8

Camper

..............9

Afhandeling

...............9

 

 

 

 

 


 

 

Afgelopen jaar een heerlijke vakantie gehad

 

 

Wij hebben eind september voor 3 weken de Fiat XXL gehuurd. Dit is een zeer complete camper. Fijn met zonnepanelen op het dak. Kan je ook zonder voorzieningen op een camperplaats staan. Richard heeft ons duidelijk alles uitgelegd en anders kan je alles onderweg nog rustig nalezen in de duidelijke handleiding. We hebben helaas na 1,5 week wat technische problemen gehad met de camper wat door Richard en de ANWB Lyon prima werd opgelost.

Als we dit jaar niet naar Amerika waren gegaan hadden zeker weer een camper bij Richard en Sandra gehuurd.

 

 

Waardering

..............10

Klantvriendelijkheid

...............10

Prijs/kwaliteit

...............10

Service

...............10

Camper

...............10

Afhandeling

...............10

 

 

Camper: Fiat Ducato xxl granduca garage

Huur periode: September/Oktober 2014

Gezelschap: met partner

Bericht geplaatst op: 09-08-2015

 

 

 

 


 

Herfstvakantie met de Fiat Ducato met z'n vieren

 

 

We hebben een heerlijke week gehad met de Camper, Zijn naar Duitsland geweest, hebben twee nachten bij Phantasialand gestaan, zijn toen door gereden naar Trier op een camperparkeerplaats gestaan deze tijd nog erg druk/gezellig.
En als laatste zijn we naar Luxemburg naar camping Nommerlayen geweest.
Hebben het met het weer ook erg getroffen, konden nog lekker buiten zitten.

 

 

Waardering

..............8

Klantvriendelijkheid

...............8

Prijs/kwaliteit

...............8

Service

...............8

Camper

...............8

Afhandeling

...............8

 

 

Camper: Fiat Ducato

Huur periode: Oktober 2014

Gezelschap: met oudere kinderen

Bericht geplaatst op: 07-11-2014

 

 

 

 


 

Supervakantie met Fiat Ducato XXL

 

 

We hebben een prachtige vakantie gehad met de camper. Rondreis gemaakt door Toscane. Prima te doen met jonge kinderen. Goede service van de verhuurders, net dat beetje extra. 

 

Waardering

..............9

Klantvriendelijkheid

...............9

Prijs/kwaliteit

...............9

Service

...............9

Camper

...............9

Afhandeling

...............9

Camper: Fiat Ducato 6 persoons

Huur periode: Augustus 2014

Gezelschap: met jonge kinderen

Bericht geplaatst op: 15-10-2014

 

 

 


 

Vakantie Schotland 2014

 

 

We hebben heerlijke weken gehad met de Fiat Ducato. De camper is van alle gemakken voorzien. Heerlijk ruim met veel opbergruimte. De bedden slapen heerlijk. Het enige minpuntje was dat er maar 4 gordels aanwezig waren, wij waren met 5 volwassenen.

Tip: Gordel plaatsen bij de bank bij de deur

   

 

 

Waardering

..............10

Klantvriendelijkheid 

...............10

Prijs/kwaliteit

...............10

Service

...............10

Camper

...............10

Afhandeling:

...............10

 

 

 

 

 Camper: Fiat Ducato 6 persoons

Huur periode: Juli 2014

Gezelschap: met oudere kinderen

Bericht geplaatst op: 13-10-2014

 

 

 

 

 


 

Fantastische Vakantie!

 

 

 Wij hebben met het hele gezin een fantastische vakantie gevierd in de grote 6 persoon camper wij hebben Denemarken , Noorwegen en Zweden bezocht het was geweldig de camper kon gemakkelijk de berg op. Door de ruimte konden we ook met minder weer ons goed vermaken binnen. Alles werd door de verhuurder goed en netjes geregeld, goede navigatie, goede camping gids top. De inrichting was heel compleet en schoon.

 

Camper: Fiat Ducato 6 persoons

Bericht Geplaatst op: 13-10-2014

 

 

Waardering

................10

Klantvriendelijkheid

...............10

Prijs/kwaliteit

...............10

Service 

...............10

Afhandeling

...............10

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Meer dan verhuur alleen...

Graag nodigen wij u uit om uw vakantie ervaring met ons te delen door het invullen van ons beoordelingsformulier. Ook is het mogelijk om een leuke vakantiefoto met ons te delen. 

Meer dan camper verhuur!

Contactgegevens

Een Camper Huren
Oosterweg E 18b
1481 AP Purmer

Telefoon : 06 - 23 92 79 10

info@eencamperhuren.nl

Wij staan voor u klaar op

  • Maandag t/mVan 8:00 - 17:30 uur
  • vrijdag 
  •   
  • ZaterdagVan 10:00 - 13:00 uur
Afspraak maken

Routebeschrijving

Routebeschrijving

© Copyright Een Camper Huren | Website door: Voordeelwebsite